Mi možemo da odgovorimo na sve Vaše zahteve (remont mašina, izrada potrebnih delova, alata i različitih konstrukcija itd…) jer posedujemo veliko iskustvo u pojedinačnoj i serijskoj proizvodnji delova za različite industrije. Bavimo mašinskom obradom različitih legura čelika, bronze, mesinga, aluminijuma i bakra, kao i različitih vrsta industrijske plastike.

U skladu sa našim mašinskim parkom (CNC i konvencionalne manuelne mašine) vršimo usluge glodanja, struganja, dubljenja, brušenja, ozubljenja, bušenja, i sečenja.

Takođe, vršimo usluge remonta mašina i proizvodnih pogona. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u održavanju velikih postrojenja (Elektroprivreda – termoelektrana Nikola Tesla A i B, TE Kostolac, TE Svilajnac, TE Pljevlja, Železnica Srbije, Institut Mihajlo Pupin, Štamparija Borba…).

Uspešno se bavimo izradom preciznih alata (za livanje gume, za brizganje plastike, za štancovanje…). Izrađujemo ih na osnovu tehničkog crteža ili modela ali na zahtev klijenta moguće je osmisliti i dizajnirati potpuno nove alate. Nakon izrade pružamo i usluge održavanja i remonta svih delova. Bilo da su Vam potrebni mali ili alati velikih veličina mi ih možemo napraviti.

Vršimo usluge projektovanja 3D modela i izrade tehničke dokumentacije korišćenjem najsavremenijih softvera. Naši CNC programeri bave se 3D modelovanjem, izradom tehničkih crteža i pisanjem programa za rad mašina putem G koda.

Imamo mogućnost termičke obrade (poboljšanje, kaljenje, cementacija i nitriranje) i površinske zaštite (bruniranje, cinkovanje) proizvoda iz naše radionice. Dodatno, možemo da pružimo i usluge poliranja, plastificiranja i farbanja svakog proizvoda.

Ako Vam je potreba bilo koja od usluga koje mi nudimo, budite slobodni da me kontaktirate putem telefona 0612008085, 0648047712, sajta www.h7.rs, ili mejla office@h7.rs i h7.office@gmail.com

source

By admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Яндекс.Метрика